Fertőtlenítés-Szagtalanítás

MecsekÓzon

 

Ha szeretné, hogy lakása, háza kórokozóktól mentes legyen, egészségesen élhessen és felszabadultan pihenhessen, aludhasson, akkor hívjon, hogy abszolut megbízható, komplett eljárással biztosítsam ezt Önnek, Önöknek!

Az eljárás 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat. A kezelés során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák is elpusztulnak és a helyiségekben található poratkák száma is drasztikus mértékben csökken.

A leggyakoribb problémák, amelyek az eljárással sikeresen megszüntethetőek: 

Tegye biztonságossá Élőtereit, környezetét! 

CIGARETTASZAG,

gallery/rosszszagok1

FÜST SZAG (TŰZKÁR UTÁN IS)

gallery/karesemeny

Füstszagmentesítés alatt a textilek (függönyök, terítők, ruhaneműk) maradjanak a helyiségben. Az eljárás azokból is kivonja a kellemetlen szagot.

gallery/penesz
gallery/kisallat_lakas3

Ez a leggyakoribb probléma! 

A dohos szagot a levegőben lévő penészgombaspórák okozzák. Minél erősebb a dohos szag, annál fertőzöttebb a helyiség levegője a penészgomba spórákkal! A kellemetlen, dohos szagot csupán elnyomják a légfrissítők. Ha végleges megoldásként először a penészt és a spórákat valamint a penészesedés okát kell megszüntetni! 

Nagyon fontos, hogy a kezelés vegyszermentes eljárás, ugyanakkor, a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Nemcsak a látható penészt pusztítja el, hanem kiírtja a penészgomba spóráit a helyiség minden pontján és a levegőben is. Ezzel megakadályozza a szaporodásukat, és megszünteti a penészgombaspórák egészségre káros hatását. A kifejlett, mohaszerű penésztelepekkel szemben a  hatása látványos: a penész elpusztul, kifehéredik, porózussá válik és egyszerűen letörölhető. A penészgomba számára ideális környezetben is képes visszatartani a penész elszaporodását. A  kezelés nem igényel semmilyen előkészületet, vagy a helyiség kipakolását.

DOHOS SZAG=PENÉSZ!!!

KISÁLLAT SZAG

FESTÉKSZAG

IZZADTSÁG SZAG

BOMLÁS SZAG

VOC (illékony szerves vegyületek).

Az eljárás előnye az illatosítókkal szemben: nem csak elfedi hanem teljesen elpusztítja a szagmolekulákat, végleges hatást váltva ki ezzel.

A kezelés alkalmazható

LAKÁS, HÁZ,

GARÁZS,

PINCE

TÁROLÓHELYISÉG

fertőtlenítésére, szagtalanítására.

Különösen ajánlott még járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban.

Továbbá a kórházból hazahozott újszülött babák annak ellenére, hogy az anyatejben lévő ellenanyagok védik őket, fokozottan érzékenyek a fertőzésekre. Megóvhatjuk a babát és anyukáját a fertőzések nagy részétől, ha alaposan fertőtlenített autóval szállítjuk, fertőtlenített lakással várjuk hazaérkezésüket.

A légzőszervi betegségtől szenvedők, allergiások, legyengült immunrendszerűek, asztmások számára különösen fontos egy allergénmentes, higiénikus környezet megteremtése.

Különösen ajánlott légúti megbetegedéssel, allergiával élőknek, dohányzást elhagyóknak, betegségből lábadozóknak, műtéti beavatkozás után lévőknek vagy fertőzéses időszakban megelőzés céljából.

SÜTŐ OLAJ SZAG

ÉTEL SZAG

gallery/rosszszagok2
gallery/rossz_szagok
gallery/rosszszagok3
gallery/beteg_a_csalad
gallery/babszoba
gallery/allergenek2

Az eljárás nem helyettesíti a takarítást!

Az ózonos kezelés végeztével megmérem az ózonkoncentrációt műszer segítségével, hogy Őn és hozzátartozói biztonságban használhassák az autót, lakást, házat, helyiséget a kezelést követően. Ügyelek egészségükre és biztonságukra.Rendelje meg a fertőtlenítést szagtalanítást!